ABODA FASTIGHETER

Det är Eva-Lotta Persson som driver fastigheten på det gamla sanatorieområdet i Garphyttan. Här finns 21 lägenheter fördelade över både villor och flerfamiljshus.

AUN DESIGN

Med sinne för design och en passion för skapande hjälper Aun design er med det mesta inom ritning, inredning, renovering och bygg! Allt ifrån byggritningar till köksrenovering och utbyggnad!
Hemsida:
Facebook:

BÄCK’S ALLTJÄNST

Precis som företagsnamnet avslöjar så är detta ett företag att vända sig till vid diverse olika arbeten. Företaget är även återförsäljare av högtryckstvättar och kompressorer åt Gelins KGK.

BEMÅLYFT AB

Om du är i behov av hjälp när det gäller lyftkranar, specialtransporter, maskinflyttningar, lossningar, containers eller annan betungande verksamhet har du kommit alldeles rätt.
Hemsida:

CARLSSON & BERGER AB

Carlsson & Berger AB bygger villor i helt egen regi. Med egen arkitekt hjälper vi kunden ända från grunden, från idé till inflyttningsklart hus. Vi har samarbeten med ett brett arbetsgäng och vi tar gärna totalentreprenad.

ER ALLSERVICE

ER Allservice hjälper till med allt inom hushållsnära tjänster såsom fönsterputs, flyttstäd och trädgårdstjänster samt lättare snickeri/målerijobb åt främst privatpersoner. Inriktar mig även åt företag där jag har breda kunskaper inom industrigolv och lantbruk! 
Facebook:

ERVALLA FÖRETAGARE

Ni vet väl att Ervalla Företagare och Tysslinge företagare har ett samarbete? Vi är medlemmar i varandras föreningar, på så sätt har ni tillgång till allt som händer hos oss, vi samverkar, nätverkar och gör affärer tillsammans.
Hemsida:

GARPHYTTANS IF

Sedan 1929 har Garphyttans IF funnits på orten och fått unga som gamla att utöva olika slags idrotter. Föreningen har sektioner för fotboll, friidrott, innebandy, orientering och skidor där fotboll, orientering och skidor för närvarande har den största verksamheten.
Hemsida:

HLR EDUCATION

HLR Education Örebro AB drivs av Veronica Jakobsson. Vi har över 30 års erfarenhet inom sjukvården och är specialistutbildade inom anestesi, akutsjukvård och trauma. Vi har även lång erfarenhet av att utbilda i HLR och hjärtstartare.
Hemsida:
Facebook:

ITAKO ENTREPENAD I ÖREBRO

Itako AB är ett byggföretag huvudsakligen inriktat på papptak och olika typer av tätskikt för yttertak. Vi har hög ambition att erbjuda total service till våra kunder och erbjuder ett flertal lösningar, till exempel nyproduktion, omläggning, underhåll, reparation och taksäkerhet.
Hemsida:
Facebook:

JE GRÄV & TRANSPORT

På vinterhalvåret kör vi snö, vi plogar och vi sandar. I samband med grävjobb tar vi hand om hela kedjan, från ritning till komplett avlopp. Dränering av hus hör också till vanliga arbetsuppgifter.

JJ’S GOLV & KAKEL AB

Jimmy Johansson driver JJ’s Golv & Kakel och har lång erfarenhet inom branschen. När det gäller alla former av våtrumsrenoveringar är det viktigt att det görs fackmannamässigt och JJ’s Golv & Kakel är GVK-auktoriserat, vilket innebär att man är behörig för just våtrumsarbeten.

JON GOTLIN INTERNATIONAL

Sedan 2013 har Jon Gotlin importerat knivar till robotgräsklippare som säljs på webben. För konsumenten är det ett enkelt och säkert sätt att köpa nya när behovet uppstår. I stället för att uppsöka en butik, finns knivbladen några knapptryck bort. Dessutom till bättre pris.

LAHALL FOTOGRAFI

Det är hans stora intresse för naturen som gjort Lahall till den erkända naturfotograf han är och kombinationen natur, resa och fotografera har gett honom ett fritt yrke. Utöver den rena naturfotograferingen arbetar Lahall även med andra projekt, som till exempel olika böcker.
Hemsida:

LATORPS IDROTTSFÖRENING

Sedan 1929 har Latorps IF varit verksam på orten. Vi är en fotbollsförening med inriktning på ortens ungdomar. Vår hemmaplan heter Björkvallen och ligger i Latorp, men vi vänder oss till närområdet som även består av Tysslinge, Vintrosa och till viss del Garphyttan.
Hemsida:

LEKHYTTANS RESTAURANG & KAFFEBAR

Hos oss på Lekhyttans Restaurang & Kaffebar lagas allting från grunden. Vi har alltid en stor och fin salladsbuffé och varje dag erbjuder vi både lunch och À la carte, dessutom gott fika, fiskekort till Villingsbergs sjöar, fullständiga rättigheter och räkmackor med handskalade räkor.
Hemsida:

LIONS CLUB KILSBERGEN

Lions Club International finns över hela världen med 1 350 000 medlemmar med likadana stadgar oavsett land. Det är dock de lokala klubbarna som utför arbetet med att samla in medel som gör det möjligt för oss att utföra vår hjälpverksamhet.

MANGES PADEL

Manges Padel erbjuder två banor utomhus, två banor inomhus. Modernt gym som är fullutrustat för motion, styrka och fria vikter. Vi erbjuder en samlingsplats och ett aktivitetshus för familjen, släkt, vänner, skolor, föreningar och företag
Facebook:
Instagram:

MOM

Mats Olsson driver möbelsnickeriet m.o.m på gården Osvalla. Alla möbler som tillverkas är måttanpassade och formgivna utifrån dina önskemål och idéer. Med vacker formgivning, naturmaterial, fina ytbehandlingar och omsorg om detaljerna får du möbler som bara blir vackrare för var år som går.
Hemsida:

N BYGGARE

N Byggare jobbar med totallösningar inom byggarbeten, från idé och tanke till färdigt projekt. Jag tar inga genvägar utan jobbar seriöst för kundens bästa. För mig finns inga problem utan bara lösningar. Jag anpassar mig utifrån kundens förutsättningar och behov.

NERCON

På Bröttorps gård mellan Fjugesta och Örebro driver Mats Lilljemark företaget Nercon. Vi har flera olika verksamheter. En del är maskinuthyrning. En annan del är fastighetsservice där vi gör i ordning trädgårdar och gräsmattor, borrar hål för buskar och utför mindre snickeriarbeten.
Facebook:

ÖGONKASTET

Ögonkastet drivs sedan 1995 av Barbro Torpfeldt. Jag är utbildad fönsterhantverkare och renoverar helst lite äldre fönster. Mina kunder är privatpersoner och mindre föreningar som behöver hjälp med fönsterrenovering.

OSVALLA FASTIGHETER AB

Företaget äger ett antal fastigheter i centrala Örebro som riktar sig till både privatpersoner och företag för uthyrning av bostad eller lokal. Att hyra av bolaget innebär att hyresgästen får en bra och trygg hyresvärd samt en långsiktig ägare.

RENÉES MASSAGESTUGA

Renée Uhlan är certifierad massageterapeut och hit kommer kunder som har problem med till exempel ryggskott, nackspärr och ischias. Renée ger finsk djupgående massage och är specialist på triggerpunktsbehandlingar, idrottsmassage, medicinsk laserbehandling och mobiliseringar.

SANNA GRÄV AB

Sanna Gräv arbetar bland annat med arkeologiska utgrävningar som kräver en enorm fingertoppskänsla. Annars blir det många uppdrag gällande tryckavloppssystem när flera hus ska kopplas ihop till ett gemensamt avlopp.
Hemsida:

STEFAN KNUTSSON

När det kommer till entreprenad inom lantbruk är det till Stefan du ska vända dig. Förutom breda kunskaper inom mekaniska reparationer, gallring av skog, virkesutkörning och säker trädfällning finns även förarbevis på teleskoptruck, hjullastare och truckkörkort.

TOBIAS ALLFIX

Tobias Hudin erbjuder allt från dränering, grävjobb, trädfällning, dikesrensning, kantskärning till djurhantering, gallring, vägunderhåll, trädgårdsarbete och transporter.

TYSSLINGE FASTIGHETER AB

Vi hyr ut lägenheter i Latorp, både 2:or och 3:or, – alla med egen uteplats. Lägenheterna är det perfekta boendet för dig som flyttat från hus, eller som drömmer om hus i framtiden.

TYSSLINGE FRISKOLA

Vi har engagerade och välutbildade lärare. Det är viktigt för oss att se alla elever och ge dem den hjälp de behöver för att främja deras utveckling. Vi har sju klasser, årskurs F-6, med cirka 15 elever i varje klass.

UDD ENTREPRENAD

Niklas Udd är personen du möter i Udd entreprenad. Det är till mig du vänder dig när behov av grävjobb och bemanning uppstår. Jag driver eget och kan även hyras in inom både gräv- och åkeribranschen. Jag innehar C- och E-körkort och får alltså köra lastbil och tungt släp.
Facebook:

VAKTAB

Vaktab, med Mattias Svensson i spetsen, är den mobila vaktmästaren som har jour dygnet runt. När du behöver hjälp med allt som har med fastigheten, både in- och utvändigt, att göra är det oss du ska kontakta. Låstjänster, ventilation, el, avlopp, larm, brandtillsyn eller brandskyddskontroll.
Hemsida:

VÄRMETEKNIK

Företaget byter värmeutrustning så som värmepumpar och vedpannor och vill du som kund kanske byta husets uppvärmning så ordnar Värmeteknik det. Tack vare att det är ett enmansföretag får kunden en personlig kontakt hela vägen.