KONSULT- & FÖRETAGSTJÄNSTER

    Home »
  1. KONSULT- & FÖRETAGSTJÄNSTER

ALÉN & ALÉN

Min affärsidé är att hjälpa mindre och medelstora företag och organisationer att på ett systematiskt sätt strukturera verksamheten för att genom förbättringar inom såväl kvalitet, miljö som arbetsmiljö uppnå bättre lönsamhet.
Hemsida:

HR KONSULT STENEBORG

Med flera års erfarenhet inom HR i olika positioner vill Lennart Nilsson på HR Konsult Steneborg dela med sig av sina färdigheter inom detta område. När det kommer till ett företags hantering av mänskliga resurser är det viktigt att det går rätt till.

NERCON

På Bröttorps gård mellan Fjugesta och Örebro driver Mats Lilljemark företaget Nercon. Vi har flera olika verksamheter. En del är maskinuthyrning. En annan del är fastighetsservice där vi gör i ordning trädgårdar och gräsmattor, borrar hål för buskar och utför mindre snickeriarbeten.
Facebook:

VAKTAB

Vaktab, med Mattias Svensson i spetsen, är den mobila vaktmästaren som har jour dygnet runt. När du behöver hjälp med allt som har med fastigheten, både in- och utvändigt, att göra är det oss du ska kontakta. Låstjänster, ventilation, el, avlopp, larm, brandtillsyn eller brandskyddskontroll.
Hemsida: