BYGG & HANTVERKARE

    Home »
  1. BYGG & HANTVERKARE

AUN DESIGN

Med sinne för design och en passion för skapande hjälper Aun design er med det mesta inom ritning, inredning, renovering och bygg! Allt ifrån byggritningar till köksrenovering och utbyggnad!
Hemsida:
Facebook:

CARLSSON & BERGER AB

Carlsson & Berger AB bygger villor i helt egen regi. Med egen arkitekt hjälper vi kunden ända från grunden, från idé till inflyttningsklart hus. Vi har samarbeten med ett brett arbetsgäng och vi tar gärna totalentreprenad.

ITAKO ENTREPENAD I ÖREBRO

Itako AB är ett byggföretag huvudsakligen inriktat på papptak och olika typer av tätskikt för yttertak. Vi har hög ambition att erbjuda total service till våra kunder och erbjuder ett flertal lösningar, till exempel nyproduktion, omläggning, underhåll, reparation och taksäkerhet.
Hemsida:
Facebook:

JJ’S GOLV & KAKEL AB

Jimmy Johansson driver JJ’s Golv & Kakel och har lång erfarenhet inom branschen. När det gäller alla former av våtrumsrenoveringar är det viktigt att det görs fackmannamässigt och JJ’s Golv & Kakel är GVK-auktoriserat, vilket innebär att man är behörig för just våtrumsarbeten.

N BYGGARE

N Byggare jobbar med totallösningar inom byggarbeten, från idé och tanke till färdigt projekt. Jag tar inga genvägar utan jobbar seriöst för kundens bästa. För mig finns inga problem utan bara lösningar. Jag anpassar mig utifrån kundens förutsättningar och behov.

ÖGONKASTET

Ögonkastet drivs sedan 1995 av Barbro Torpfeldt. Jag är utbildad fönsterhantverkare och renoverar helst lite äldre fönster. Mina kunder är privatpersoner och mindre föreningar som behöver hjälp med fönsterrenovering.

VÄRMETEKNIK

Företaget byter värmeutrustning så som värmepumpar och vedpannor och vill du som kund kanske byta husets uppvärmning så ordnar Värmeteknik det. Tack vare att det är ett enmansföretag får kunden en personlig kontakt hela vägen.