BYGG & HANTVERKARE

    Home »
  1. BYGG & HANTVERKARE

CARLSSON & BERGER AB

Carlsson & Berger AB bygger villor i helt egen regi. Med egen arkitekt hjälper vi kunden ända från grunden, från idé till inflyttningsklart hus. Vi har samarbeten med ett brett arbetsgäng och vi tar gärna totalentreprenad.

ELOMER I ÖREBRO AB

Med stöd av sin långa erfarenhet kan Lars ge dig råd och hjälp hela vägen, exempelvis i samband med renovering av kök och badrum, eller så fort det rör el i allmänhet. Som boende i Tysslingebygden kan du därmed ha nära till din elektriker.
Hemsida:

ITAKO ENTREPENAD I ÖREBRO

Itako AB är ett byggföretag huvudsakligen inriktat på papptak och olika typer av tätskikt för yttertak. Vi har hög ambition att erbjuda total service till våra kunder och erbjuder ett flertal lösningar, till exempel nyproduktion, omläggning, underhåll, reparation och taksäkerhet.
Hemsida:
Facebook:

JJ’S GOLV & KAKEL AB

Jimmy Johansson driver JJ’s Golv & Kakel och har lång erfarenhet inom branschen. När det gäller alla former av våtrumsrenoveringar är det viktigt att det görs fackmannamässigt och JJ’s Golv & Kakel är GVK-auktoriserat, vilket innebär att man är behörig för just våtrumsarbeten.

VÄRMETEKNIK

Företaget byter värmeutrustning så som värmepumpar och vedpannor och vill du som kund kanske byta husets uppvärmning så ordnar Värmeteknik det. Tack vare att det är ett enmansföretag får kunden en personlig kontakt hela vägen.