Hej Tysslinge Företagare

Har du tänkt på att du lever och verkar i ett av Sveriges vackraste och mest expansiva områden? För små och medelstora företag på vår landsbygd finns möjligheter och utmaningar som inte tidigare har varit möjliga. Fibernät, trådlöst internet, e-handel, sociala medier och bostadsbrist i tätorterna. Faktorer som i dag möjliggör ett mobilt företagande – långt utanför storstadsregionerna.

Tysslinge Företagarförening finns tillgänglig för dig som vill navigera mot nya affärer. Affärer som ibland kan vara nog så krångliga och fyllda av EU-regler, oljepriser och i allt högre grad även av världsekonomin.

Föreningen arbetar för att göra områdets företag och föreningar synliga och för att skapa en gemensam plattform genom nätverk och samverkan. Det gör vi bland annat genom regelbundna medlemsträffar och med evenemang som riktar sig till allmänheten.

 

Vad får du som medlem i Tysslinge Företagare:

  • Kontakt med ett nätverk av företag som ofta brottas med samma frågor som Du själv.
  • Deltagande i ett forum med konkret inriktning för att utveckla företagande på landsbygden.
  • Utbildning i framtidens småföretagande, t ex i marknadsföring på sociala medier.
  • Samverkan som även går utanför kommungränserna, t ex studiebesök
  • Sponsring och annonsering via föreningens utåtriktade kanaler, såsom skyltningar, Facebook, broschyrer med mera.
  • Ett positivt och inspirerande nätverk som årligen stimulerar till utveckling i form av stipendier till mest framträdande/framgångsrika företag och föreningar.

Vad kostar det att vara medlem i Tysslinge Företagare? För företag med en årsomsättning mindre än 1 000 000 kr är årsavgiften 500 kr. För er som har en högre omsättning än så, 1 000 kr per år.


Mattias Svensson, ordförande
Telefon: 070-612 58 00 | E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Här kan du läsa våra stadgar

Här kan du läsa vår integritetspolicy